Harmóniában élni jó!

Angyalok segítenek Neked is, hogy Te is harmonikus, bodog, bőséggel teli életet élj!Hogyan tudnak segíteni az Angyalok?Talán már benned is többször felmerült az a kérdés, hogy "Hogyan tudnak segíteni az Angyalok?"


Az Angyalok mindig körülötted vannak, akkor is, ha nem látod, illetve érzékeled őket.


Egy apró ima: „Légyszike segítsetek!” már elegendő arra, hogy elkezdjenek munkálkodni a probléma megoldásán.


Nem kell ehhez ismerni az angyalok neveit, beosztásukat, tevékenységi körüket. Úgy is olyan, illetve olyanok fognak besegíteni, akik a probléma megoldásában a legkompetensebbek.


Mivel roppant kreatívak, szeretetteljesek, ezért mindent megtesznek, annak érdekében, hogy a problémád megoldódjon. Neked csak annyi a feladatod, hogy vedd észre, ha kezdődik a változás!


Ezt nem mindig könnyű felismerni, mert mi emberek sokszor korlátozzuk magunkat a hitrendszerünkkel, eddigi tapasztalatainkkal, neveltetésünkkel.


Gyakran egy olyan személyt küldenek, aki segít átvészelni a helyzetet, támogat, bíztat, irányt mutat.

Amikor, már a személy a „feladatát” elvégezte melletted, akkor a továbblépés útján haladva elválhattok, de ez már a ti döntésetek marad, hogy milyen minőségben marad fenn az ismeretség.


Az, hogy egy ilyen kapcsolat meddig tart, az lehet csak egy, egyszeri találkozás, néhány nap, hónap, de lehetnek évek is.


Amikor visszatekintesz egy kapcsolatra, belső hangod megmutatja, hogy neked milyen sérült részedet gyógyította a másik, és arra is, hogy te milyen problémájának a megoldásában tudtál segíteni.

Az, hogy egy adott probléma mennyi ideig áll fenn, az csak rajtad múlik! Angyalkáék, mindig segítenek végtelen szeretetükkel, de nem dönthetnek helyetted!


Gyakran megesik, hogy kérsz valamit. A megoldás ott van előtted, de Te még sem változtatsz a helyzeten. És mivel a probléma nem oldódott meg, ismét kéred a segítséget. Ilyenkor is folyamatos segítséget nyújtanak, és keresik azt a megoldást, mely számodra a legjobban elfogadható az adott helyzetben.


Lehet, hogy csak apró lépéseket tudsz megtenni eleinte, és úgy érezd magad, mint egy járni tanuló kisgyermek, de a szeretet mindent meggyógyít, mindent felemel, és mindenre megoldás.


Ha most behunyod a szemeid… és egy picit elcsendesíted elmédet… megérezheted az ő szeretetüket… mely csak arra vár, hogy átadhassák Neked.

Szeretettel végig simítják tested, lelked fájó részeit, és a szeretet megnyugtató gyógyító erejével töltenek fel.


Bár mikor, ha a bizonytalanság érzése járja át szívedet, csak gondolj erre a kellemes, szerető fényre, mellyel beburkolnak és védenek életed minden pillanatában.

 


Még több ezoterikus tanács ITT>>> http://ezoterikustanacsok.hu


Szeretettel írtam Neked, az angyalokkal együtt:

B Nagy Magdolna
Ezoterikus tanácsadó, ...hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj!


http://www.ezoterikustanacsok.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 2
Heti: 9
Havi: 38
Össz.: 19 427

Látogatottság növelés
Oldal: Hogyan tudnak segíteni az Angyalok?
Harmóniában élni jó! - © 2008 - 2019 - harmonikuskapcsolatok.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »